Επιλογή Σελίδας

Γιατί να μας επιλέξετε

ιατρικό κέντρο Κηφισιά

Στα πλαίσια της υψηλής κοινωνικής ευθύνης που επιδιώκουμε να έχουμε το επιστημονικό προσωπικό μας και οι γιατροί μας βρίσκονται πάντα κοντά σας με κατ’οίκον αιμοληψίες, υπερήχους-triplex, επισκέψεις από  κλινικούς ιατρούς ακόμα και με την δυνατότητα πακέτων προσφοράς με σκοπό την διευκόλυνση των ευπαθών ομάδων.

Φροντίζουμε ώστε το καταρτισμένο μας προσωπικό να έχει συνεχή εκπαίδευση σε νέες μεθόδους ενώ μέλημά μας είναι η ανανέωση του εργαστηριακού εξοπλισμού μας ώστε να πορευόμαστε παράλληλα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να λαμβάνετε τα αποτελέσματα αυθημερόν ακόμα και διαδικτυακά (μέσω αποστολής email) με αναπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης,καθώς όλα τα αποτελέσματα ελέγχονται από τον Ιατρό Βιοπαθολόγο μας και σε περίπτωση άμεσης ανάγκης ενημερώνεστε άμεσα τηλεφωνικά από το προσωπικό μας.

Δεχόμαστε όλες τις εξετάσεις με παραπεμπτικό Ε.Ο.Π.Υ.Υ και έχουμε Σύμβαση με Ταμεία όπως Ε.Υ.Δ.Α.Π, Υ.Ε.Θ.Α.

Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε κάθε δυνατή εξυπηρέτηση όσο αναφορά το τομέα της υγείας και για αυτό πλαισιωνόμαστε από όλες τις Κλινικές ειδικότητες και εργαστηριακά τμήματα καθώς και παρακλινικές ειδικότητες και εξειδικευμένα τμήματα.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων Digital Agency Dir.gr