Επιλογή Σελίδας

Η ιστορία μας

Αιμοδιάγνωση εσωτερικός χώρος γραμματεία

Η ιδέα των διαγνωστικών ιατρείων AIMODIAGNOSI Med γεννήθηκε το 1979 από την ιατρό-Μικροβιολόγο Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν, πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Το 2013 ο υιός και νυν διευθυντής του κέντρου ιατρός-Βιοπαθολόγος Τζωρτζ Νικοτιάν, μεγαλώσε και επέκτεινε την ιδέα σε κέντρο διάγνωσης – πολυιατρείο.

Μέσα σε όλα τα τμήματα που συνθέτουν το κέντρο μας , ανήκουν τα AIMODIAGNOSIsports  Cryo Laser Beauty, τα οποία καθιστούν το κέντρο ως το πρώτο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ανάλογα ειδικά τμήματα όπως η αθλητική ιατρική. Είμαστε, επίσης, το πρώτο διαγνωστικό πολυιατρείο που παρέχει Cryosauna, Cryofan και Υπερβαρικό θάλαμο οξυγόνου, καθώς και ένα πλήρες σύστημα υποστήριξης αθλητών .

Στην Aimodiagnosi Med, προωθούμε την υγεία και ιδιαίτερα την πρόληψη των ασθενειών , καθώς προσπαθούμε να προσφέρουμε τις περισσότερες από τις απαραίτητες ιατρικές διαγνώσεις που απαιτούνται για την ανάκτηση, τη θεραπεία και την αποθεραπεία.

Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο αιματολογικό εργαστήριο,ακτινολογικό, υπερήχους-triplex και μέτρηση οστικής πυκνότητος.

Τα ιατρεία και τα εργαστήρια διέπονται από έλεγχο πιστοποίησης ISO 9001:2015 καθώς και διαπίστευση κατά ISO 15189 , με έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό , συνεργάτες ιατρούς – κλινικούς και  εργαστηριακούς.