Επιλογή Σελίδας

beauty-aimodiagnosi

Η Αιμοδιάγνωση Laser είναι ένα σύγχρονο κέντρο με υπηρεσίες ομορφιάς, αποτρίχωσης, αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής και θεραπείες προσώπου-σώματος.
Το τμήμα laser και πλαστικής χειρουργικής της Αιμοδιάγνωσης λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Γεώργιου Γούνναρη πλαστικού χειρουργού.

Μπορείτε να πιστέψετε ότι υπάρχει ένα laser με τις παρακάτω
λειτουργίες;;

– 755nm Alexandrite Laser: Για λεπτές και άσπρες τρίχες σε αναγεννες
και τελογενες στάδιο
– 808nm Diode Laser: Για μαυρες τριχες σε κιτρινο η απαλο δερμα
– 1064nm Nd:Yag Laser: Κατάλληλο για αποτρίχωση σε σκούρα δέρματα

Σας βοηθάμε να επιτύχετε ‘’πιο αποτελεσματική, πιο άνετη, πιο προηγμένη’’ αποτρίχωση λόγω της καινοτομίας μας, υιοθετούμε τη συστοιχία “4: 3: 3” για 1064nm, 808nm και 755nm, βελτιώνοντας ιδανικά τη
συμβατότητά τους.

BTs 3W Laser 3 σε 1 (Αλεξανδρίτης-Nd Yag-Διοδικό)

Με 3 μήκη κύματος 1064nm, 808nm και 755nm τα οποία συμπληρώνουν το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα το Laser να μπορει να εφαρμοστεί τέλεια σε μεγαλυτερο ευρος θεραπειων. Το Laser 3 σε 1 (Αλεξανδρίτης-Nd Yag-Διοδικό) ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμη και στο σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα), σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος.
Η διπλή ψύξη εξαλείφει την επίδραση της θερμότητας που αναπτύσσεται εξαιτίας της οπτικής ενέργειας, βελτιώνοντας σημαντικά τόσο την απόδοση της θεραπείας όσο και την ασφάλεια εξαλείφοντας σημαντικά την αίσθηση πόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε μας 2108075448 ή 2106204738

 

 

-20% για την πρώτη επίσκεψη