Επιλογή Σελίδας

Πλαστικής χειρουργικής

Τμήμα πλαστικής χειρουργικής

Το τμήμα πλαστικής χειρουργικής της Αιμοδιάγνωσης λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Γεώργιου Γούνναρη πλαστικού χειρουργού.

Ιατρικές υπηρεσίες:

  • Επίσκεψη/εξέταση ασθενούς για αισθητική/επανορθωτική πλαστική χειρουργική επέμβαση
  • Αισθητικές Θεραπείες προσώπου/σώματος ( botox, fillers, μεσοθεραπεία,PRP,microneedling, Face/neck
    lift με νήματα)
  • Εφαρμογές Laser ( αποτρίχωση προσώπου & σώματος )
  • Μικρές επεμβάσεις (αφαίρεση σπίλων,μορφωμάτων, ουλών, βιοψίες)

 

Micropen / Microneedling:

Στο μηχάνημα micropen προσαρμόζεται η μιας χρήσεως ειδική κεφαλή του microneedling με μικροακίδες και σαρώνεται η επιδερμίδα. Μέσω του μικροτραυματισμού που προκαλείται παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη και το δέρμα ανανεώνεται, γίνεται πιο σφριγηλό και νεανικό, οι ρυτίδες απαλύνονται, οι ουλές, οι δυσχρωμίες και η χαλάρωση βελτιώνονται.
Η θεραπεία με microneedling μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με ενέσιμες μεσοθεραπείες για ενίσχυση του αποτελέσματος. Είναι ανώδυνη θεραπεία χωρίς να αφήνει σημάδια στο πρόσωπο και μπορεί να γίνεται συχνά (ανά 2-3 βδομάδες) ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Μεσοθεραπεία με αραιωμένο υαλουρονικό και πολυβιταμίνες:

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, συμβάλλει στη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης , βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και του λαιμού δίνοντας λάμψη και πιο νεανική όψη.
Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνεται ανά 3-4 εβδομάδες ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος (ώριμο δέρμα, φωτογήρανση, νεανικό δέρμα για πρόληψη).
Η θεραπεία είναι ανώδυνη αφού προηγείται επάλειψη του προσώπου με αναισθητική κρέμα και η μικρή ερυθρότητα στην περιοχή μετά τη θεραπεία υποχωρεί εντός ωρών.

Face&Neck lift με απορροφήσιμα νήματα:

Γίνεται με τοπική αναισθησία και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά.
Με χρήση απορροφήσιμων νημάτων, επιτυγχάνεται lifting του προσώπου και του λαιμού χωρίς νυστέρι, ράμματα ή ουλές.
Το πρόσωπο γίνεται πιο σφριγηλό, ενυδατωμένο και νεανικό λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, που ενισχύουν το αποτέλεσμα της ανόρθωσης για χρονικό διάστημα έως και 2 έτη.

PRP Θεραπεία:

Η θεραπεία PRP (Platelets Rich Plasma) είναι ενέσιμη μεσοθεραπεία με αυτόλογο διάλυμα ( πλάσμα από το αίμα του ασθενούς πλούσιο σε αιμοπετάλια τα οποία απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες και επάγουν την επούλωση και την αναγέννηση των ιστών).
Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά ακόμα και με μια εφαρμογή.
Λαμβάνεται αίμα από τον ασθενή (όπως σε μια απλή αιμοληψία) και απομονώνεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, το οποίο εγχέεται σε σημεία του προσώπου ή του σώματος επάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου, με συνέπεια την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
Οι ενδείξεις θεραπείας PRP πολλές:
Επούλωση τραυματικών/εγκαυματικών επιφανειών, ανάπλαση προσώπου, μείωση ρυτίδων, σύσφιξη προσώπου και λαιμού, βελτίωση εμφάνισης ουλών, καταπολέμηση τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες, βελτίωση όψης ραγάδων, βελτίωση εικόνας ντεκολτέ και ραχιαίας επιφάνειας χεριών.
Προτείνουμε 3 συνεχόμενες θεραπείες σε διάστημα 3 μηνών και μετά επανάληψη ανά 6μηνο για διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Fillers:

Είναι ενέσιμη θεραπεία ρυτίδων ή ελλείμματος όγκου προσώπου με υαλουρονικό. Το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία που βρίσκεται φυσιολογικά στον οργανισμό μας και δεν προκαλεί αλλεργίες, πλήρως απορροφήσιμο, προσθέτει όγκο στο δέρμα, επιτρέποντας ωστόσο στο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση.
Η διάρκεια δράσης του υαλουρονικού κυμαίνεται στους 8 -10 μήνες και η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί για συντήρηση του αποτελέσματος. Διορθώνονται ρυτίδες στο πρόσωπο όπως οι ρινοπαρειακές, οι «γραμμές πικρίας», βελτιώνεται και τονίζεται το περίγραμμα καθώς και ο όγκος των χειλιών και γεμίζουν περιοχές του προσώπου με έλλειμμα όγκου. Ανάλογα με την περιοχή που θα γίνει η θεραπεία χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ διαφορετικής πυκνότητας.
Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη αφού προηγείται επάλειψη της περιοχής με αναισθητική κρέμα και δεν αφήνει σημάδια.
Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

Botox:

Είναι ενέσιμη θεραπεία ρυτίδων εκφράσεως του προσώπου, όπως ρυτίδες μετώπου, μεσοφρύου και περιοφθαλμικές. Το αποτέλεσμα διατηρείται 4-6 μήνες και μπορεί να επαναληφθεί για συντήρηση καθώς και για πρόληψη δημιουργίας νέων ρυτίδων. Είναι απόλυτα ασφαλής θεραπεία όπου το πρόσωπο γίνεται πιο νεανικό και το βλέμμα πιο ξεκούραστο.
Η θεραπεία Botox χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση της υπεριδρωσίας μασχαλών, παλαμών και πελμάτων.