ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ & LASER ALEXANDRITE (CANDELA)

Το Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής,  Πλαστικής Χειρουργικής,  λειτουργεί σε έναν αυτόνομο, ιδιαίτερα  διαμορφωμένο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα .

 Σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον παρέχονται ​υπηρεσίες  Αισθητικής  Ιατρικής σε πρόσωπο και σώμα καθώς και Μικροεπεμβατικά Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής . 

Πριν από κάθε εφαρμογή, ο Ιατρός συζητά, εξηγεί και προτείνει την κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.

Χρησιμοποιούμε πάντα τον όρο ΙΑΤΡΙΚΗ σε ότι αφορά την αισθητική διότι βαδίζουμε στις αρχές της Ιατρικής επιστήμης, για τη δική σας ασφάλεια και όχι σε άστοχες εφαρμογές και θεραπείες.

 • Επίσκεψη/εξέταση ασθενούς για αισθητική/επανορθωτική πλαστική χειρουργική επέμβαση
 • Αισθητικές Θεραπείες προσώπου/ σώματος (botox, fillers, μεσοθεραπεία, PRP, microneedling, Face/neck lift με νήματα)
 • Εφαρμογές Laser με σύγχρονο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας τριών φάσεων (αποτρίχωση προσώπου & σώματος)
 • Μικρές επεμβάσεις (αφαίρεση σπίλων, μορφωμάτων, ουλών, βιοψίες)
Botox

Ενέσιμη θεραπεία ρυτίδων εκφράσεως του προσώπου, όπως ρυτίδες μετώπου, μεσοφρύου και περιοφθαλμικές.
Το αποτέλεσμα διατηρείται 4-6 μήνες και μπορεί να επαναληφθεί για συντήρηση καθώς και για πρόληψη δημιουργίας νέων ρυτίδων.
Είναι απόλυτα ασφαλής θεραπεία όπου το πρόσωπο φαίνεται πιο φρέσκο και το βλέμμα πιο ξεκούραστο. Η θεραπεία Botox χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση της υπεριδρωσίας μασχαλών, παλαμών και πελμάτων.

Fillers

Ενέσιμη θεραπεία ρυτίδων ή ελλείμματος όγκου προσώπου με υαλουρονικό.  Το υαλουρονικό οξύ είναι ουσία που βρίσκεται φυσιολογικά στον οργανισμό μας και δεν προκαλεί αλλεργίες, πλήρως απορροφήσιμο, προσθέτει όγκο στο δέρμα, επιτρέποντας ωστόσο στο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση. Η διάρκεια δράσης του υαλουρονικού κυμαίνεται στους 8 -10 μήνες και η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί για συντήρηση του αποτελέσματος.

Διορθώνονται ρυτίδες στο πρόσωπο όπως οι ρινοπαρειακές, οι «γραμμές πικρίας», βελτιώνεται και τονίζεται το περίγραμμα καθώς και ο όγκος των χειλιών και γεμίζουν περιοχές του προσώπου με έλλειμμα όγκου. Ανάλογα με την περιοχή που θα γίνει η θεραπεία χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ διαφορετικής πυκνότητας. Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη αφού προηγείται επάλειψη της περιοχής με αναισθητική κρέμα και δεν αφήνει σημάδια. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

Μεσοθεραπεία και πολυβιταμίνες:

Ενέσιμη θεραπεία που εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος, συμβάλλει στη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και του λαιμού δίνοντας λάμψη και όψη νεανική. Η θεραπεία αυτή μπορεί να γίνεται ανά 3-4 εβδομάδες ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος (ώριμο δέρμα, φωτογήρανση, νεανικό δέρμα για πρόληψη). Η θεραπεία είναι ανώδυνη αφού προηγείται επάλειψη του προσώπου με αναισθητική κρέμα και η μικρή ερυθρότητα στην περιοχή μετά τη θεραπεία υποχωρεί εντός ωρών.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP : 

Η θεραπεία PRP (Platelets Rich Plasma) είναι ενέσιμη μεσοθεραπεία με αυτόλογο διάλυμα (πλάσμα από το αίμα του ασθενούς, πλούσιο σε αιμοπετάλια, τα οποία απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες και επάγουν την επούλωση και την αναγέννηση των ιστών). Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά ακόμα και με μια εφαρμογή. Λαμβάνεται αίμα από τον ασθενή (όπως σε μια απλή αιμοληψία) και απομονώνεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, το οποίο εγχέεται σε σημεία του προσώπου ή του σώματος επάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου, με συνέπεια την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Οι ενδείξεις θεραπείας PRP πολλές: Επούλωση τραυματικών/εγκαυματικών επιφανειών, ανάπλαση προσώπου, μείωση ρυτίδων, σύσφιξη προσώπου και λαιμού, βελτίωση εμφάνισης ουλών, καταπολέμηση τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες, βελτίωση όψης ραγάδων, βελτίωση εικόνας ντεκολτέ και ραχιαίας επιφάνειας χεριών.

Προτείνουμε 3 συνεχόμενες θεραπείες σε διάστημα 3 μηνών και μετά επανάληψη ανά 6μηνο για διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Micropen / Microneedling

Στο μηχάνημα micropen προσαρμόζεται η μιας χρήσεως ειδική κεφαλή του microneedling με μικροακίδες και σαρώνεται η επιδερμίδα. Μέσω του μικροτραυματισμού που προκαλείται παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη και το δέρμα ανανεώνεται, γίνεται πιο σφριγηλό και νεανικό, οι ρυτίδες απαλύνονται, οι ουλές, οι δυσχρωμίες και η χαλάρωση βελτιώνονται.

Η θεραπεία με microneedling μπορεί να γίνει σε συνδυασμό με ενέσιμες μεσοθεραπείες για ενίσχυση του αποτελέσματος. Είναι ανώδυνη θεραπεία χωρίς να αφήνει σημάδια στο πρόσωπο και μπορεί να γίνεται συχνά (ανά 2-3 βδομάδες) ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Face & Neck lift με απορροφήσιμα νήματα

Γίνεται με τοπική αναισθησία και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά. Με χρήση απορροφήσιμων νημάτων, επιτυγχάνεται lifting του προσώπου και του λαιμού χωρίς νυστέρι, ράμματα ή ουλές. Το πρόσωπο γίνεται πιο σφριγηλό, ενυδατωμένο και νεανικό λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, που ενισχύουν το αποτέλεσμα της ανόρθωσης για χρονικό διάστημα έως και 2 έτη.

Laser

755nm Alexandrite Laser για λεπτές και λευκές τρίχες σε αναγεννες και τελογενες στάδιο ● 808nm Diode Laser: Για μαυρες τριχες σε κιτρινο η απαλο δερμα ● 1064nm Nd:Yag Laser: Κατάλληλο για αποτρίχωση σε σκούρα δέρματα

 Το Laser 3 σε 1 (Αλεξανδρίτης-Nd Yag-Διοδικό) ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμη και στο σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα), σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα εξαιρετικό.

Με μήκος κύματος στα 755nm αποδίδει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας. Καθίσταται ιδανικό για μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, ιδιαίτερα για τις μαύρες τρίχες σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

 Με κλασικό μήκος κύματος τα 810nm διεισδύει αποτελεσματικά στην τρίχα, ενώ παρέχει υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) προσφέροντας μια ταχύτατη θεραπεία, ιδανική για τους πιο σκουρόχρωμους φωτότυπους δέρματος.

Ταυτόχρονη στόχευση των 3 κυρίων δομών του θύλακα της τρίχας σε 3 διαφορετικά βάθη εντός του δέρματος, για πλήρη και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Εξαιρετικά αποτελέσματα για ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα από την ήλιο δέρματα, όπως επίσης για χοντρές ή λεπτές τρίχες.

Χειρουργική Αφαίρεση Σπίλων

Οι σπίλοι ή όπως είναι ευρέως γνωστό οι ελιές, μπορεί να εμφανίζονται στο δέρμα εκ γενετής ή επίκτητοι λόγω έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Συνήθως είναι καλοήθεις, καλό είναι όμως να ελέγχονται προκειμένου να αποκλειστεί η πιθανότητα κακοήθειας. Οι Σπίλοι αφαιρούνται χειρουργικά με τεχνικές πλαστικής χειρουργικής και αν κριθεί απαραίτητο θα αποσταλεί βιοψία για Ιστολογική Διάγνωση.

Αισθητική & Θεραπείες Προσώπου - Σώματος
 • Θεραπεία με μικροβελόνες ( dermaroller ) 
 • Υδροδερμοαπόξεση – Δερμοαπόξεση με διαμάντι 
 • Υπέρηχος σύσφιξης – αντιγήρανση 
 • Ραδιοσυχνότητες 
 • Οξέα Φρούτων  ( AHA ) 
 • Καθαρισμός με Ατμό 
 • Καθαρισμός με Υπέρηχο 
 • θεραπεία ακμής , πρόσωπο και πλάτη 
 • Ενυδάτωση με υαλουρονικό και κολλαγόνο 
 • RF θεραπείες 
 • Ριζική Αποτρίχωση 
 • Σύσφιξη – Κυτταρίτιδα – Αδυνάτισμα 
 • Λιποδιάλυση και σύσφιξη – Λαιμός – Μπράτσα – Κοιλιά – Γλουτοί