Όραμα & Αξίες

Η ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED  δραστηριοποιείται στον κλάδο των διαγνωστικών εργαστηρίων από το 1979 υπό την διεύθυνση της ιδρύτριας ιατρού μικροβιολόγου Ευαγγελίας Βογιατζή-Νικοτιάν.

Το 2013 αναλαμβάνει ο υιός Τζωρτζ Σ. Νικοτιάν, ιατρός Βιοπαθολόγος, εξελίσσοντας και αναπτύσσοντας το μικροβιολογικό εργαστήριο σε Διαγνωστικό Κέντρο – Πολυϊατρείο.

Σήμερα αποτελεί έναν υπερπλήρη ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης με πέντε (5) αυτόνομα διαγνωστικά κέντρα, σε Κηφισιά, Μενίδι, Νέο Ηράκλειο, Λυκόβρυση και Καπανδρίτι.

Συνεργαζόμαστε με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία, πλήθος επιχειρήσεων για τον έλεγχο των εργαζομένων τους, με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και τις ιδιωτικές κάρτες παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον συνεχίζουμε τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας με στόχο πάντα την ΥΓΕΙΑ και ιδιαίτερα την ΠΡΟΛΗΨΗ των ασθενειών.

Μέρος του επενδυτικού προγράμματος, αποτελεί η εγκατάσταση τελευταίας γενιάς εργαστηριακών αναλυτών της παγκοσμίως αναγνωρισμένης εταιρείας ιατρικού εξοπλισμού Abbott, Μαγνητικού Τομογράφου της General Electric και Αξονικού τομογράφου Philips, καθώς και επιπρόσθετων κλινικών ειδικοτήτων. 

«Η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας
αποτελεί δέσμευση προς όλους τους συνανθρώπους μας.
Αξιοπιστία, Σεβασμός, Ήθος»